Pokasin HB:n netistä! ;)

Avainsanat: mummotunneli, pua, pick-up artist, strauss, approach, missile launch detected, hävittäjälentäjät, USA:n laivasto, Pearl Harbor, Titanic, rautavuori, Titanic, rautakuori, HB, Hot Babe, hunny bunny, HB-puolikova, kynäni on HB-kova, pilderberg, Von Pilderbergin kohtalokas ilmalaiva, puumanainen, kuuma puuma, pua vs. puuma, Tom Cruise, tailgunner, koira, koira on purrut jalkansa poikki, minä olen se koira, geenit, ihastuneet geenit, adeniini, guaniini, sytosiini, tymiini, rillipiru, Johnny Depp

Harjoittelin kesällä ahkerasti pua-taitojani tiedon digitaalisella valtatiellä. Viime aikoina minulla ei ole ollut harjoitusmenestystä kantapaikoissani, joten ajattelin terästää nykyaikaisen kommunikaatioväylän kautta sanallista pua-säilää; sillähän voisi saada vaikka pilderbergiä!

Kuuntelin ’nettikaupasta tilaamani motivaationauhan sekä luin kolmisen pua-opasta, kaksi blogia ja englanninkielisen, pitkän foorumisäikeen USA:n hävittäjälentäjistä omaksuakseni täydellisesti ihanteellisen tekstityylin HB:iden valloitukseen. Profiilin täytyy olla mysteerinen, röyhkeä ja humoristisen ylimielinen ollakseen kiinnostava. Eritoten huumorintajun täytyy näkyä, ja mitenpä muutenkaan: kokonaisuuden saa helpoiten hanskaan haukkumalla lennokkaasti profiilista mahdollisesti kiinnostuneet ihmiset! Asettumalla heidän yläpuolelleen taataan heiltä positiivinen huomio.

Harrastuksetkin ovat tärkeitä. Omistan pyörän, joten ilmoitin olevani liikunnallinen. Naiset eivät varmastikaan halua antaa pilderbergiä koneellaan dataaville, epäonnistuneille nörteille tai edes dippainsseille, ja tietokoneitse tehty aloite antaa tietenkin oletusvaikutelman elämättömästä rillipirusta pullonpohjalaseineen ja Pelit-lehtineen. On myös hyvä mainita yleisesti hyväksyttyjä harrastuksia, esimerkiksi musiikin kuuntelu ja elokuvien katselu! Molemmat ovat kylläkin riskialttiita paljastuksia, sillä mitä tuntemattomampiin tuotoksiin viittaa, sitä suuremman innostuksen se herättää älykköpiireissä, mutta voi samalla pelottaa HB:t pois, sillä HB:t eivät ole mitään älykköjä. He pitävätkin elokuvista, joiden julisteessa lukee Johnny Depp, Robert Pattinson tai Jude Law. Laitoin otsikoksi kuitenkin sitaatin taide-elokuva Blade Runnerista. Minulle on muodostunut kuva siitä, että elokuva on älykköpiireissä arvostettu! Pidän erityisesti elokuvan monologista, joka tarjoaa sille hienostuneen, omaperäisen yksityisetsivätunnelman. Elokuvan loppu tarjoaa myös tarpeellisen hengähdystauon kauneudellaan.

Valokuva on ehkä tärkein osa iskuprofiilia, sillä kuvaton viesti saa korkeintaan 16 prosenttia kuvallisen viestin tuomista vastauksista! Harkitsin mitä kuva viestii, ja tarkassa syynissä poistin välittömästi kaikki kuvakandidaatit, joissa silmälasini näkyivät. Rillipiru jäisi yksin. Naiset eivät ymmärrettävästi tunne vetoa karmeisiin rillipiruihin, joiden geenit saastuttavat jälkikasvun tuomiten lapsoset ikuiseen yksinäisyyteen, katkeraan tappioon ja japanilaiselle animaatiolle onanointiin. Ainakin, mikäli he eivät näe valoa ja käy seuraamaan pua-polkua.

Kuinka ollakaan, omistautumiseni tälle pyhälle polulle tuotti hedelmää, sillä havaitsin monenkin HB:n kiinnostuneen profiilistani. Kirjoitin heille humoristisen ylimielisiä viestejä, ja erään blondin kanssa pääsin mesettämään. Jokainen pua tietää, että tie tutustumiseen piilee temppujen esittelyssä ja persoonallisuustesteissä! Siispä tutustuakseni HB:hen lähetin hänelle sähköpostissa WAIS-, SCID- sekä BDI-testit, ja pohjustin haasteen rennon ylimielisellä huumorilla, jossa kyseenalaistin täydellisesti HB:n älykkyysosamäärän 😉 -hymiön saattelemana. Kiinnostuksen herättämiseksi linkkasin hänelle myös Youtube-videoni, jossa ratkaisen Rubikin kuution. Näin HB näki, että olen älykäs, ja kuten arvata saattaa, hän otti testit innostuneesti vastaan ja tekaisi ne pikaisesti valmiiksi. Opin testien tuloksista kaiken, mitä ihmisestä on tiedettävissä, sillä muutahan ei ihmiseläimessä ole kuin 1-5 -arvotusasteikkoja ja kyllä-ei -vastauksia.

No, koska testeistä selvisi, että geenimme voisivat sopia hyvin yhteen, sovimme tapaamisen. Approachini ja internetohjeilla koottu yksisarvisorigamini toimivat ilmeisestikin täydellisesti, sillä HB halusi pikaisesti asunnolleni, jossa hän hyökkäsi nopeasti kimppuuni tarjoten minulle ensisuudelman (ja pilderbergiä). Tämä tapahtui sen jälkeen kun kerroin olevani epävarma, ovatko geenini häneen ihastuneet, ja ehdotin suutelua (ja pilderbergiä) opetusmielessä. HB rakasti ajatusta! Myöhemmin näytin hänelle suosikkielokuvani Top Gunin, ja pyysin häntä täyttämään arvostelukaavakkeen elokuvan ansioista ja yleisestä taiteellisesta otteesta. Sitten laitoimme yhdessä soijamakaronilaatikkoa.

Eli hyvin meni! Pua voittaa aina!

Mainokset

Tietoja Raimu

A play on life.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Pokasin HB:n netistä! ;)

  1. Puatsigu sanoo:

    Top gun ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s